Kedvezményezett neve: MSE TAX Kft.

Pályázati azonosító jel: GINOP-5.2.4-16-2019-03922

Projekt megvalósítás időszaka: 2019.08.12. – 2020.09.14.

Projekt tényleges befejezése: 2020. június 16.

Szerződött támogatás összege: 4.012.100 Ft

Támogatás mértéke /%/: 100

Az MSE Tax Kft. 2019-ben nyert el támogatást gyakornoki programjának megvalósításához, melynek keretében 1 fő pályakezdő szakképzettnek nyújt lehetőséget pénzügyi-számviteli ügyintéző munkakör betöltésére.

A minőségi szolgáltatás nyújtáshoz elengedhetetlen a modern kornak kifogástalan infrastrukturális feltételek biztosítása, valamint a kiváló minőségű és mennyiségű humán erőforrás rendelkezésre állása.

A megvalósítás során a pályakezdő fiatal munkáját és fejlődését egy vállalaton belül kijelölt mentor és kapcsolattartó segíti, együttműködve a Nyíregyházi Szakképzési Centrummal. Az 1 fő gyakornok 9 havi bérköltségének támogatása mellett a munkakörük megfelelő ellátásához szükséges eszközöket is a támogatás keretein belül biztosítottuk. A gyakornok legfontosabb feladatai közé tartozik a pénzügyi és számviteli nyilvántartások vezetése, iratkezelés, jogszabályok változásának követése, könyvelések elkészítése, analitikus nyilvántartások kezelése, elszámolások lebonyolítása.

Projektünk elszámolható összes költsége, valamint a támogatás összege 4.012.100 Ft

Programunkkal szervesen hozzájárulunk a hazai szakképesítéssel rendelkező fiatal pályakezdők releváns munkatapasztalat szerezéséhez, így foglalkoztathatóságuk növeléséhez, mellyel pozitív példát állítunk mind az elhelyezkedni kívánó fiatal szakképzettek és a vállalkozások számára is.